Klubmesterskab 2006

Præmiemodtagerne

Klubfesten

Klubmesterskabet blev i år afviklet i ugen fra den 24. til den 29. april. De indledende kampe i single blev afviklet mandag, mixdouble tirsdag og doublerne torsdag, og finalerne blev spillet lørdag eftermiddag. Det var i år kun nødvendigt at bruge begge haller til afviklingen af doublerne torsdag. Alle øvrige kampe blev afviklet i den gamle hal. I alt deltog 109 medlemmer aktivt, og der blev spillet over 150 kampe plus at der var mange tilskuere på bænkene. Et stort arrangement, som blev afviklet i en både sportslig og social atmosfære: En flot afslutning på sæsonen, som krævede meget arbejde. Men takket være de mange frivillige, som gav en hånd med ved dommerbord, oprydning i hallerne m.m. fungerede alt perfekt.

Præmiemodtagerne 2006

M-Rækken

DS

1

Tine Arentzen

HS

1

Ole Simonsen

 

2

Michael Christiansen

 

3

Jeppe Krag

 

3

Lasse Reimers

DD

1

Malene Reimers /
Mie Nielsen

HD

1

Ole Simonsen /
Michael Christensen

 

2

Ole Mathorne /
Jonas Frederiksen

MD

1

Berit Qvist /
Michael Mogensen

 

2

Anette Hommelgaard /
Ole Simonsen

A-rækken

DS

1

Maria Michlenborg

HS

1

Lars Østergaard

 

2

Peter Clausen

DD

1

Helle Sommer /
Merete Giessing

  2 Tine M. Petersen /
Nina W Hansen

HD

1

Ib Jensen / Torben Nielsen

 

2

Jesper Kristensen /
Morten Terstrup

 

3

Lars Østergaard /
Carsten Sander

 

3

Jakob Jespersen /
Claus Påskesen

MD

1

Tina Barslund /
Torben Nielsen

 

2

Lise Mikkelsen /
Jakob Jespersen

  3 Nina W Hansen /
Ib Jensen
  3 Helle Sommer /
Ole Thystrup

B-rækken

DS

1

Pernille Pedersen

HS

1

Henrik V. Thune

DD

1

Inge Kristensen/Lene Juul

HD

1

Jan Jeppesen/Ole Flysta

MD

1

Merete Giessing /
Henrik Thune

C-rækken

HS

1

Michael Grøn

HD

1

Vagn Nielsen /
Alan Skaarup

 

2

Eiliff Clausen /
Jan Andersen

MD

1

Inge Kristensen /
Gert Olsen

Klubfesten 2006

For første gang blev årets klubfest afviklet i cafeteriet i den nye hal. På grund af det rekordstore deltagerantal på 70 var det ikke muligt at klemme os sammen i klublokalet i den gamle hal. Men lokalet viste sig ganske egnet til formålet, så det er nok ikke sidste gang denne løsning vælges.

Maden blev leveret af legendariske Yvonne, og under middagen blev præmier og pokaler overrakt til vinderne. Toni Madsen sørgede beredvilligt for at alle kvindelige vindere fik et knus med på vejen. Der blev endvidere forsøgt afsunget flere vanskelige sange med et noget tvivlsomt resultat - rent musikalsk.

Pokalen til "Årets Senior spiller" gik i år til Jesper W. Nielsen på grund af hans store arbejde i udvalget - ikke mindst på den sociale front. Jesper var desværre ikke til stede under festen, men da traditionen jo byder at pokalen konstant skal fyldes op, oprettede baren beredvilligt en konto til Jesper in absentia.

Cafeteriapokalen blev i år tildelt Finn Mathorne, for hans utrættelige arbejde med at organisere voksen fællesspil afdelingen, samt hans arbejde med at øge integrationen mellem vore tre primære afdelinger: Ungdom, voksen fællesspil og senior.

Aften sluttede med levende musik fra et 4 mands pigtrådsorkester, som spillede alle de gode gamle hits fra det grå gulds ungdom. Musikken faldt dog tilsyneladende fint i de flestes smag, så dansegulvet var kun tomt i de få pauser, orkesteret undte sig selv.

Igen i år kunne man glæde sig over et røgfrit festlokale. Selvom der ikke var annonceret rygeforbud, udviste vore rygende medlemmer en flot selvdisciplin og fortrak til "sportstorvet" når der skulle ryges.

 



Finn Mathorne modtager Cafeteriapokalen


Der spises koncentreret...

Ole Mathorne vandt andenpræmie i herredouble sammen med Jonas Frederiksen. Godt gået!



Her skulle have været et billede af tre glade damer, der morer sig, nemlig Birte Badhmann, Mona Hansen og Bergliot Wintereich.

Men billedet er blevet censuret bort, desværre.



Måløv debutanten Ole Simonsen tog præmier i alle tre kategorier.

En taskedame på besøg i baren. Jette fik ikke lov at cykle hjem efter festen.

Tilbage til toppen