Klubmesterskab 2008

Klubmesterskabet blev afviklet i ugen fra den 21. til den 26. april. De indledende kampe i single blev afviklet mandag, mixdouble onsdag og doublerne torsdag, og finalerne blev spillet lørdag eftermiddag. Efter de gode erfaringer fra sidste år havde vi igen valgt at afvikle alle kampe i Gl. Hal, selvom det gav nogle lange aftener i hallen. Dette galt ikke mindst torsdag aften, idet Henriette Alsted, som havde kvalificeret sig i finalen i både mixdouble og damedouble, ikke kunne spille lørdag, og derfor fik opbakning til at spille begge finaler torsdag efter det ordinære program var afviklet.

I alt deltog næsten 100 medlemmer aktivt, og der blev spillet ca. lige så mange kampe. Et stort arrangement, som blev afviklet i en både sportslig og social atmosfære: En flot afslutning på sæsonen, som krævede meget arbejde. Men takket være de mange frivillige, som gav en hånd med ved dommerbord, oprydning i hallerne m.m. fungerede alt perfekt.

De sidste kampe følges intenst fra tilskuerpladserne

Som noget nyt, blev året klubmesterskaber for U17 afviklet i Gl. hal samtidig med finalestævnet for Senior og voksne. Resulteterne af dette stævne kan ses andet sted på hjemmesiden. Det var en god oplevelse af have de unge med i hallen.

Præmiemodtagerne 2008

M-Rækken

HS

1

Lasse Reimers

 

2

Henrik Iwersen

 

3

Michael Christensen

 

3

Jonas Frederiksen

DD

1

Inger Knudsen/
Jeanette Østerlin

HD

1

Jeppe Krag/
Torben Pedersen

 

2

Johnny Rasmussen/
Nikolaj Westphal

  3 Michael Christensen/
Lasse Reimers
  3 Henrik Iwersen/
Martin Jørgensen

MD

1

Pia Andreasen/
Niels Iversen

  2 Jeanette S. Østerlin/
Jeppe Krag

A-rækken

DS

1

Tina Barslund

HS

1

Jakob jespersen

DD

1

Henriette Andersen/
Eva Aaby-Olsen

  2 Kate L. Nielsen/
Mette Frost

MD

1

Susanne Helmer/
Søren Larsen

 

2

Henriette Alsted/
Carsten Sander

  3 Eva Aabye-Olsen/
Lars Østergaard
  3

Tina Barslund/
Torben W. Nielsen

B-rækken

HS

1

Torben R. Jensen

  2 Flemming E. Madsen

DD

1

Jonna Madsen/
Tine Petersen

HD

1

Torben R Jensen/
Jan Munk

  2 Jakob Jespersen/
Toni Madsen

MD

1

Pia Rafn/
Torben R Jensen

  2 Tine Petersen/
Thomas S. Olsen

C-rækken

DS

1

Inge Jensen

HS 1 Mads Bo Andersen

HD

1

Henrik Lange/
Klaus M. Alsted

  2 Theis Poulsen/
Flemming Madsen
DD 1 Inge Jensen/
Pia Rafn

MD

1

Bergliot Winthereik/
Toni Madsen

  2 Suzanne Madsen/
Jesper Sonne

Klubfesten 2008

Klubfesten blev afholdt i Cafeen i Ny Måløvhal umiddelbart efter finalerne. Arrangementet startere med "Line Dance" i barfodssalen med professionel instruktør. Deltagerne prøvede efter bedste evne at følge instruktioner og musik med vekslende succes, men alle morede sig.
Koncentrationen var stor

Herefter var der spisning i Cafeen. Maden, som var meget velsmagende, blev leveret af Rico, og under middagen blev præmier og pokaler overrakt til vinderne.

Pokalen til "Årets Senior spiller" gik i år til en ny - men ikke helt ung - spiller: Morten Grand. Morten har vist stor spillemæssig fremgang, er altid postitiv både til træning og ved kampe, går gerne forrest ifm. med nye tiltag og er et plus både for seniorerne og veteranerne.

Der overrækkes præmier

Cafeteriapokalen blev i år uddelt til én ud af tre nominerede. De nominerede var.

Toni Madsen, som gør et stort arbejde dels i voksen fællesspil, dels som boldmand og dels med at holde styr på klubbens haltid, herunder aflysninger og reservationer i ”samarbejde” med forvaltningens embedsmænd.

Jesper Sonne, som nu har varetaget hvervet som ungdomsudvalgsformand for andet år, og som har fingeren på pulsen på alt hvad der foregår i ungdomsafdelingen. Jesper har tillige været dygtig til at tiltrække dygtige trænere til dels ungdoms- og dels minitontræningen.

Jesper W. Nielsen overtog jobbet som seniorudvalgsformand sidste år. Jesper er kendt for sit gode humør og sin utrættelige energi. Han har stået for flere nye tiltag i år (Intern turnering og bankospil), og han har gjort et stort arbejde med at tiltrække sponsorer.

Vinderen blev Toni Madsen, som modtog taktfast bifald af forsamlingen.

Toni Madsen med den fortjente Cafeteriapokal.
Som en overraskelse var der en hilsen fra Sjællands Badminton Kreds i form af en pokal og række medaljer til et af MBC's veteranhold, som havde vundet deres række i turneringen. Finn Mathorne overrakte pokal og medaljer til de spillere fra holdet, som var mødt op til festen.
Veteranerne får medeljer fra SBKr.

Tilbage til toppen