MBC Klubmesterskab 2009

Tirsdag den 14, onsdag den 15, torsdag den 16 og lørdag d. 18. april
i Gl.Måløvhal

Alle seniorer, spillere på banetime, deltagere i voksen fællesspil, samt ungdomsspillere over 14 år i Måløv Badminton Club inviteres til at deltage i årets klubmesterskab og -fest. Læs nedenfor nærmere om:

Turnerings tidsplan
Rækker
Op- og nedrykning mellem rækker
Afvikling
Finaler
Tilmelding
Program
Priser
Deltager T-shirt
Klubfest


Der spilles efter følgende plan: Gå til toppen af siden

Tirsdag d. 14. april 2008 kl. 18.00 - 23.00 i Gl. MÅlØvhal

Herre- og damesingler i alle rækker. Der spilles denne dag til og med semifinalerne

Onsdag d. 15. april 2008 kl. 18.00 - 23.00 i Gl. MÅlØvhal

Mixdoubler i alle rækker. Der spilles denne dag til og med semifinalerne

Torsdag d. 16. april 2008 kl. 18.00 - 23.00 i Gl. MÅlØvhal

Herre- og damedoubler i alle rækker. Der spilles denne dag til og med semifinalerne

LØrdag d. 18. april 2008 kl. 14.00 - 18.00 i Gl. MÅlØvhal

Finaler i alle kategorier samt præmieoverrækkelse.
Bemærk: Det vil ikke være muligt at afvikle finaler om aftenen i ugens løb. Hvis en finale-spiller ikke har mulighed for at møde op lørdag, skal denne spiller/par trække sig og næste i rækken overtager finale-pladsen.

LØrdag d. 18. april 2008 kl. 18.30

Klubfest med middag, musik, dans og hyggeligt samvær.

Der spilles i følgende rækker:  Gå til toppen af siden

M rækken

Denne række indeholder alle spillere, som deltager på seniorernes fællestræning. Disse spillere er tvunget M-rækkespillere. Ungdomsspillere over 14 år, som ønsker at tilmelde sig de voksnes klubmesterskab, er ligeledes tvungen M-rækkespillere.
Øvrige spillere kan frit tilmelde sig M-rækken

A+ rækken

Meget rutinerede spillere, herunder voksen fællesspillere fra onsdagstræningen, 21 - 23 i Gl. Måløvhal

A rækken

Rutinerede spillere, herunder voksen fællesspillere fra onsdagstræningen, 21-23 i Ny Måløvhal

B rækken

Øvede spillere, herunder voksen fællesspillere fra torsdagstræningen. 21-23 i Ny Måløvhal

C rækken

Nybegyndere og letøvede spillere, herunder voksen fællesspillere fra tirsdagstræningen 21-23 i Østerhøjhallen.

Spillere på banetime bedes sætte kryds ud for den række, de mener passer til deres styrke.

Spilleudvalget fastlægger klassificeringen af spillerne. Du vil kunne blive placeret i forskellige rækker. Den højst klassificerede spiller i et doublepar er bestemmende for i hvilken række parret stiller op. Består et doublepar f.eks. af en C-rækkespiller og en B-rækkespiller, placeres parret i B-rækken.

Oprykning rækkerne imellem: Gå til toppen af siden

Finalister i B-rækken fra foregående år samt finalister fra C-rækken sidste år er tvunget A-rækkespillere i dette års klubmesterskaber. Ligeledes er finalister i A-rækken fra foregående år samt finalister fra B-rækken sidste år er tvunget A-Plus-rækkespillere i dette års klubmesterskaber. Var der det pågældende år kun syv eller færre deltagere tilmeldt en række, rykker kun vinderne af finalerne op ved dette års klubmesterskaber. Man rykker kun op i den kategori (single, double, mix) i hvilken man har været finalist det foregående år.
Ovenstående er gældende selvom en eventuel pause i tilmeldingen til klubmesterskaber indtræder.
M-rækken er en isoleret række, d.v.s. at vinderne fra A-rækken ikke automatisk rykker op i M-rækken. De kan derimod frit tilmelde sig på lige fod med alle andre.

Nedrykning rækkerne imellem: Gå til toppen af siden

Taberne af 1. runde i A- og B-rækkerne fra sidste år har mulighed for at blive i de pågældende rækker i dette års klubmesterskab. Samme afgøres af spilleudvalget.

Afvikling: Gå til toppen af siden

For at en række kan blive oprettet skal mindst 6 spillere (i double 6 par) have tilmeldt sig den pågældende række. Er dette ikke tilfældet, flyttes samtlige spillere én række op. Dette gælder dog ikke D-rækken.
M-rækkerne i alle kategorier afvikles fortrinsvis efter Cup-systemet. A-, B- og C-rækkerne vil forsøges spillet efter puljekampe-systemet, hvilket giver hver spiller mindst 2-3 kampe, afhængig af puljerne størrelse.
Det er vigtigt, at spillerne møder op og er klar til at spille som angivet i programmet. I modsat fald kan spilleren diskvalificeres fra den pågældende række. En spiller har kun krav på 15 minuters pause mellem hver kamp.

Finaler: Gå til toppen af siden

I rækker, hvor der er en finale, vil denne blive spillet om lørdagen ved finalestævnet. Det vil ikke være muligt at afvikle disse kampe om aftenen i ugens løb. Hvis en finale-spiller ikke har mulighed for at møde op lørdag, skal denne spiller/par trække sig og næste i rækken overtager finale-pladsen.

Tilmelding: Gå til toppen af siden

Tilmeldingsfristen er 3. april 2009.
Tilmelding kan foretages online her på siden (se links i menuen til venstre), afleveres til fællesspil tirsdag, onsdag eller torsdag eller sendes til Karsten Friis, Træets Kvarter 15, 2750 Ballerup
Husk at angive: Navn, Telefonnummer, Single/double/mix, M/A+/A/B/C samt din eventuelle makker(e)s navn(e) og om du ønsker spillertrøje, samt dennes størrelse.

Program: Gå til toppen af siden

Spilleprogrammet vil være klar her på MBC's hjemmeside fra den 13. april 2008.
Papirkopier vil kunne afhentes i hallerne fra den første spilledag.

Økonomi: Gå til toppen af siden

Tilmeldingsgebyr betales turneringsledelsen før første kamp spilles. Tilmeldte spillere, som er i restance til klubben på spilledagen, vil blive scratchet.
I stedet for at betale kontakt i hallen, kan du indbetale beløbet på MBC's konto: reg.nr.: 5339, konto 323168. Beløbet skal være betalt senest kl. 16 dagen inden første spilledag. Husk at skrive navn på indbetalingen.

Priserne er:

Deltager T-shirt Gå til toppen af siden

Der vil ikke være mulighed for at købe deltager T-shirt i år. Grunden er, at der har været en faldende interesse for disse gennem de sidste år..

Klubfest: Gå til toppen af siden

Afholdes lørdag den 18. april 2008 kl. 18.30 umiddelbart efter afviklingen af klubmesterskabernes finaler.
Prisen er kr. 200,-  pr. person

Tilmelding og betaling senest den 14. april til Jette Platou eller ved fællesspillets dommerbord tirsdag, onsdag eller torsdag. Tilmelding også mulig her på siden: Se links i menuen til venstre.